Interessant of leuk aan deze vacature

De CosisClub is een Werken, Dagbesteding en Leren (WDL) locatie en biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor cliënten die niet in aanmerking komen voor arbeidsmatige dagbesteding. De WDL locatie wordt aangeboden op twee plekken in Groningen en zit in een opbouwfase. Wij bieden dagbesteding aan ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking. De cliëntengroep is groeiende. Onze belevingsgroep is gericht op mensen die veel nabijheid, warmte en zorg nodig hebben. Hier draait alles om het creëren van een betekenisvolle en plezierige dagbesteding.

Momenteel bezoeken zo'n 17 deelnemers (8 per dag) de CosisClub, wij willen dit jaar doorgroeien naar 24 deelnemers (12 per dag).

Taken en werkzaamheden

Bij de CosisClub richten we ons op het bieden van een rijke en gevarieerde belevingswereld. Dit omvat creatieve activiteiten, bijvoorbeeld rondom beweging en muziek. Hierbij is aandacht voor het individu met zijn of haar unieke behoeften en wensen. Ons doel is om een warme en fijne sfeer te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt.
Momenteel bestaat het team uit twee medewerkers, een stagiair en een teamcoördinator. Daarnaast zijn wij actief bezig om vrijwilligers te binden aan onze locatie.

Vaardigheden en kwaliteiten

Vind je het leuk om deze doelgroep te ondersteunen bij hun activiteiten zoals tekenen, kleuren, knutselen of gezellig meedoen met ons beweegprogramma? Daarnaast zoeken wij iemand die kan ondersteunen bij de koffie/thee momenten, de broodmaaltijd en de afwas. Verder doen we graag spelletjes die gericht zijn op het behoud van kennis en vaardigheden. Ook even met iemand een boodschapje doen in het winkelcentrum behoort bij de mogelijkheden.

Extra informatie

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken voor minimaal 3 ochtenden in de week? Wij beginnen 's morgens om 10 uur en de deelnemers gaan om 15.00 uur weer naar hun huis. Maar als je minder tijd hebt zijn de uren altijd aan te passen.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur 6 tot 12 maanden
Uren per week minimaal 12 uur, maximaal 21 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Avond
Locatie Cosis Kochstraat

Informatie over de organisatie

Cosis
Campinglaan 1A
9727 KH Groningen

Print