Link050

Plaatsvervangend Coördinator Logistiek

Rode Kruis • vacature nr. 14070

Interessant of leuk aan deze vacature

Ben jij een aanpakker en vind je het leuk om te helpen bij de organisatie van onze Hulpverlening? Zorg jij ervoor dat alles draait, rijdt en rolt? Dan is de vrijwilligersfunctie plaatsvervangend Coördinator Logistiek misschien wel iets voor jou!

Wij bieden jou een verantwoordelijke en belangrijke plek binnen onze organisatie en je krijgt de kans je talenten en vaardigheden te benutten en te ontwikkelen.

We vergoeden gemaakte onkosten en zorgen dat je tijdens de uitvoering van je werkzaamheden verzekerd bent.

Taken en werkzaamheden

Als plaatsvervangend Coördinator Logistiek werk je samen met je team aan het logistieke proces voor de hulpverlening van het Rode Kruis in het district Groningen. Vanuit ons magazijn in Groningen vindt de bevoorrading plaats voor de hulpverlening tijdens evenementen, zowel klein als groot, en in noodsituaties. Je beheert het magazijn volgens gemaakte afspraken en zorgt voor voorraadbeheer.

Het klaarzetten of rondbrengen van materialen en het vervoer van vrijwilligers naar bijvoorbeeld een Eerste Hulppost zijn voorbeelden van deze erg belangrijke taken binnen onze organisatie.

In geval van een inzet bij een evenement steek je de handen uit de mouwen om samen met je team de gevraagde spullen klaar te zetten en op te bouwen.

Naast diverse werkzaamheden voor het logistieke proces zorg je voor de aansturing van het team, voor offertes en voor contacten met interne en externe klanten. Hierin ondersteun je de Coördinator Logistiek en neemt taken over indien gewenst.

Minimale opleidingsniveau: mbo

Vaardigheden en kwaliteiten

Onze ideale kandidaat:

  • Beschikt over organisatietalent, is sociaal vaardig en kan vrijwilligers motiveren.
  • Is flexibel in tijd, heeft een hands-on mentaliteiten is computervaardig.
  • Kan meebewegen en krijgt energie van het werken in een dynamische organisatie.
  • Is in het bezit van een rijbewijs en een EHBO-diploma (of is bereid deze te halen).
  • Onderschrijft de grondbeginselen van het Rode Kruis.

Extra informatie

Iets voor jou?
Dan komen we graag met jou in contact! E-mail ons jouw CV en motivatie naar tvm.noord@rodekruis.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor deze specifieke sollicitatieprocedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Illing via 06 12 59 86 93 of jilling@rodekruis.nl.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, onkostenvergoeding, reiskosten, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 4 uur, maximaal 6 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Districtskantoor Rode Kruis Groningen

Informatie over de organisatie

Rode Kruis
Atoomweg 2b
9743 AK Groningen
Website: https://www.rodekruis.nl/groningen/

Print