Link050

Webdesigner / E-commerce specialist

Stichting Computers voor minima • vacature nr. 14057

Interessant of leuk aan deze vacature

Computers voor minima is een kleine stichting, bestaand uit een clubje echte techneuten met een passie voor hardware, software, en internet. In dit clubje kom je er bij als webdesigner. De sfeer is gemoedelijk en losjes, onder het motto "niets moet, en alles mag".

Je werkt naar eigen keus in de werkplaats van Computers voor minima (gevestigd bij Kledingbank de Zeecontainer), of vanuit huis - of een combinatie daarvan. Of, als je dat wilt, ga je met je laptop in het Noorderplantsoen zitten, met een kopje koffie er bij, en werk je mobiel. Je bent grotendeels eigen baas hierin.

Taken en werkzaamheden

Je begint met het opzetten van een webshop, geheel vanuit de basis - kiezen van hosting, e-commerce pakket, programmeertalen, etc. Vervolgens zorg je voor de creatie en uitrol van deze webshop. Daarna blijf je betrokken bij de benodigde SEO/SEA, en zorg je voor een gestroomlijnde integratie met bestaande order fullfilment.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je moet je thuis voelen in de technische kant van het internet. Remote server management? Database beheer? DNS records aanpassen? Dit soort dingen zijn een eitje voor je. Een opleiding hierin is nuttig, maar niet nodig - als je jezelf hierin kundig hebt gemaakt, is dit net zo welkom.

Extra informatie

Voor meer informatie of om te reageren neem contact op met: marvin@computersvoorminima.nl

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk, Participatiebaan, Thuiswerk mogelijk
Voorzieningen vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week minimaal 4 uur, maximaal 32 uur
Werktijden zelf in te delen? Ja
Locatie Werkplaats Computers voor minima & vanuit huis

Informatie over de organisatie

Stichting Computers voor minima
Pop Dijkemaweg 31a
9731 BB Groningen
Website: https://computersvoorminima.nl

Print