Link050

Gezellig op stap met Ina

's Heeren Loo de Noorderbrug • vacature nr. 14056

Interessant of leuk aan deze vacature

Vind jij het ook zo leuk om af en toe de stad in te gaan voor een hapje of een drankje? Of iemand die even gezellig komt kletsen onder het genot van een kopje koffie? Onze bewoonster Ina (63) lijkt dit ook helemaal geweldig, maar vindt het lastig het eerste contact zelf te leggen. Wil jij kennis komen maken met haar?

Taken en werkzaamheden

Als maatje van Ina kun je na de kennismaking zelf afspreken met haar, wanneer jullie elkaar zien en wat jullie gaan doen. In overleg met de medewerkers van de locatie is alles bespreekbaar! Reageer ook gerust als je maar af en toe een uurtje beschikbaar bent, je bent van harte welkom.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je hoeft geen kennis van de zorg te hebben, alles wat je moet weten wordt je verteld door onze medewerkers. Deze staan ook altijd voor je klaar, mocht het nodig zijn.

Extra informatie

Voor vragen, of het plannen van een kennismaking, neem contact op met Ina haar begeleider Jantina Hiemstra (jantina.hiemstra@sheerenloo.nl)

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Werktijden zelf in te delen? Ja
Locatie Laan Corpus den Hoorn 110, Groningen

Informatie over de organisatie

's Heeren Loo de Noorderbrug
Queridolaan 5
9700 AD Groningen
Website: https://werkenbij.sheerenloo.nl/vrijwilligerswerk

Print