Link050

Vroege vogels fietsen met de Ontbijtfiets

Leger des Heils, De Spilsluizen • vacature nr. 14000

Interessant of leuk aan deze vacature

Je hebt bijzondere ontmoetingen én je haalt een frisse neus. Wat wil je nog meer? Let op: werken met dak- en thuislozen is buitengewoon verslavend!

Taken en werkzaamheden

Samen met een collega maak je op de vroege woensdagmorgen een ritje op de Ontbijtfiets door de Stad. Je bezoekt mensen die buiten slapen op hun slaapplek en brengt ze koffie, thee en broodjes. Soms is er wat extra's bij het ontbijt. Voordat je gaat fietsen, zorg je er dus voor dat de koffie, thee en broodjes worden klaargemaakt.
De slaapplekken van veel buitenslapers zijn bekend bij de organisatie, dus je gaat gericht op zoek. Maar als je een andere buitenslaper tegenkomt, kun je deze natuurlijk ook een goed ontbijt aanbieden. Immers, een lekker ontbijt zorgt voor een goede start van de dag! Het achterliggende doel is om mensen goed in beeld te krijgen.

Vaardigheden en kwaliteiten

Herken jij je hierin?

  • Je bent minstens 19 jaar jong.
  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je vindt het leuk om met mensen om te gaan.
  • Je oordeelt niet, maar accepteert ieders eigenheid.
  • Je fietst graag.

Neem dan contact op!

Extra informatie

Als je aangeeft belangstelling te hebben als vrijwilliger voor de Ontbijtfiets, stuur dan een mail naar de vrijwilligerscoördinator: lonneke.van.den.brink@legerdesheils.nl.
Zij zal jouw contactgegevens doorgeven aan Marius, die dit project coördineert. Hij nodigt je uit voor een kennismaking en daarna maken jullie een afspraak om een keer op proef mee te fietsen. Mocht het van beide kanten bevallen, dan volgen een vrijwilligerscontract en volgende fietsafspraken!

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, vrijwilligerscontract, onkostenvergoeding, reiskosten, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Voor onbepaalde tijd
Uren per week maximaal 3 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
woensdagochtend
Locatie Dagopvang voor dak- en thuislozen, Spilsluizen 5

Informatie over de organisatie

Leger des Heils, De Spilsluizen
Spilsluizen 5
9712 NR Groningen
Website: http://www.legerdesheils.nl/noord

Print