Link050

Vrijwilliger Kindervakantieweken

Humanitas • vacature nr. 12763

Interessant of leuk aan deze vacature

Je gaat interessant, leuk en zinvol vrijwilligerswerk doen bij één van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland. Je werkt samen met andere vrijwilligers in een leuk team, waarmee je ook samen de voorbereiding en training doet. Je kunt altijd steun, advies en begeleiding krijgen van de hoofdleiding als dat nodig is.

Taken en werkzaamheden

Er zijn kinderen die niet op vakantie kunnen. Om wat voor reden dan ook. Speciaal voor deze kinderen organiseert Humanitas vakantieweken in de zomer. Een team van vrijwilligers bezorgt de kinderen een heerlijke vakantieweek. Deze vrijwilligers begeleiden de kinderen en verzorgen het programma met veel leuke activiteiten, ontspanning en plezier op de vakantielocatie. Elke vrijwilliger heeft een groepje van 4 kinderen onder zijn/haar hoede, met wie hij/zij de hele week optrekt.

Vaardigheden en kwaliteiten

Vind jij het leuk om met kinderen om te gaan? Ben je enthousiast, creatief en geduldig, maar kun je ook handelend optreden als dat nodig is? En hou je van samenwerken in een team? Want je staat er niet alleen voor. Je krijgt een goede voorbereiding door middel van een trainingsdag.

Extra informatie

Word jij hier enthousiast van? Meld je dan aan! Je kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent. We nemen dan snel contact met jou op. Liever eerst meer info? Bel of mail naar Anneloes Stoetman, a.stoetman@humanitas.nl, 06-15131062.
Kijk hier de aftermovie van vorig jaar en laat je inspireren.

Informatie over de vacature

Soort vacature Vrijwilligerswerk
Voorzieningen WA-verzekering, ongevallenverzekering, scholing, onkostenvergoeding, Verklaring Omtrent het Gedrag vereist
Tijdsduur Korte klus
Uren per week minimaal 4 uur, maximaal 12 uur
Werktijden zelf in te delen? Nee
Locatie Kampeerboerderij Drenthe/Friesland

Informatie over de organisatie

Humanitas
Akerkhof ZZ 22
9711 JB Groningen
Website: http://www.humanitas.nl/groningen

Print